Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016



Grand Opening Falakro, μία διοργάνωση που έχει αγαπήσει πολύ το love and run blog κι έχει βοηθήσει στο "τρέξιμο" της! 
Οι τρελοί βουνίσιοι δρομείς ξέρουν πολύ καλά το βουνό του Φαλακρού Δράμας, κάποιοι το έχουν τρέξει, άλλοι το έχουν περπατήσει, άλλοι το έχουν ανέβει με ορειβασία ή αναρρίχηση, πολλοί έχουν κάνει σε αυτό ορεινό ποδήλατο...τελικά όμως όλοι όσοι το γνώρισαν το έχουν αγαπήσει!
Το Grand Opening Falakro είναι μία γιορτή του χιονοδρομικού κέντρου του Φαλακρού που αλλάζει...γίνεται το βουνό που όλοι θέλουν να επισκέπτονται όχι μόνο τον χειμώνα αλλά δώδεκα μήνες τον χρόνο!
Η περιφέρεια ΑΜΘ και ειδικά ο εμπνευστής αυτής της τριήμερης διοργάνωσης, ο αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ. Πατακάκης έχουν βάλει υψηλούς στόχους τουριστικής ανάπτυξης για την περιοχή του βουνού Φαλακρού, το οποίο είναι μοναδικής φυσικής ομορφιάς κατά κοινή ομολογία!
Ο αθλοτουρισμός του Φαλακρού μπορεί να αναπτυχθεί και να υπάρχει υψηλή επισκεψιμότητα όλες τις εποχές του χρόνου από λάτρεις των αθλημάτων βουνού! Μαθαίνω με χαρά πως προωθείται σχέδιο για να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες για την προπόνηση και την φιλοξενία των αθλητών.
Από 16 έως 18 Δεκεμβρίου υπάρχουν δωρεάν δραστηριότητες και πλούσιο μουσικό πρόγραμμα με dj set, live συναυλίες και παρουσιαστή τον Θέμη Γεωργαντά, για να διασκεδάσουν οι μικροί και μεγάλοι επισκέπτες του χιονοδρομικού κέντρου!







Σάββατο 17.12.2016 θα γίνει πεζοπορία 6χλμ με οδηγό τον αγαπημένο μας δρομέα Μάριο Γιαννάκου ο οποίος σας καλεί σε μία διαδρομή πανέμορφη, με θέα καταπληκτική!
Θα πραγματοποιηθεί η πολύ ενδιαφέρουσα ημερίδα Live the mountain experience Falakro, στην οποία θα παρουσιαστούν από μεγάλους αθλητές και προπονητές τα αθλήματα βουνού που αγαπά ο κόσμος 12 μήνες τον χρόνο! Αθλητές όπως ο Γιάννης Κουρκουρίκης και ο Πλάτων Αρώνης θα μας μιλήσουν για τα αγαπημένα τους αθλήματα.
Για πρώτη φορά γίνεται το Winter Color Festival, εμπειρία που δεν πρέπει να χάσετε!
Το Φαλακρό το αγάπησα ακόμη περισσότερο μέσα από τα λόγια των ανθρώπων, των συλλόγων και των ομάδων που το στηρίζουν και του δίνουν ζωή τόσα χρόνια, οι οποίοι είναι όλοι χαρούμενοι με την νέα παρουσίαση του στο ευρύ κοινό.
Ο Ορειβατικός Σύλλογος Δράμας, η ΕΔΕΟ, ο σύλλογος νέων Μικρόπολης είναι οι εθελοντές που στηρίζουν με χαρά κσι θετική ενέργεια, αυτοί είναι το πιό σημαντικό κομμάτι του Grand Opening Falakro
Σας εύχομαι να περάσετε ένα υπέροχο τριήμερο και να αρχίσετε να τρέχετε στο Φαλακρό με πολύ αγάπη...love and run στο Φαλακρό λοιπόν!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου