Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016



10ος Γύρος Δράμας, Βαλδίρκεια 2016, ο αγώνας μας, ο αγώνας της Δράμας, ο αγώνας των Drama runners!


Ένας αγώνας που οργανώθηκε με πολύ αγάπη από δρομείς για δρομείς!

Είναι η πρώτη φορά που οι Drama runners διοργανώνουν αγώνα και είμαι πολύ χαρούμενη και συγκινημένη που είμαι μία από αυτούς!

Είναι ένας αγώνας στην άσφαλτο, 10χλμ και η εκκίνηση του είναι στο Δημαρχείο της Δράμας. Η διαδρομή περνάει από όμορφα σημεία της Δράμας με το δεύτερο πεντάρι του αγώνα να είναι ιδιαίτερα γρήγορο!
Θα πραγματοποιηθεί και παιδικός αγώνας 1χλμ και θα υπάρχουν υπέροχα δωράκια για τους μικρούς μας φίλους!

Ο αγώνας είναι αφιερωμένος στην μνήμη του Δραμινού γυμναστή, πρωταθλητή και Βαλκανιονίκη Νίκου Βαλδίρκα, του οποίου η ζωή και η αθλητική πορεία είναι έμπνευση για μικρούς και μεγάλους αθλητές.







Ο αγώνας μας είναι μία υπέροχη ευκαιρία για εκδρομή μονοήμερη ή και διήμερη στην χριστουγεννιάτικη Δράμα, καθώς θα έχετε την δυνατότητα να επισκεφτείτε την Ονειρούπολη Δράμας, το Φαλακρό, να επισκεφτείτε το εμπορικό κέντρο και να γνωρίσετε τις τοπικές μας γεύσεις και τα διάσημα κρασιά μας.

Όλα θα γίνουν με σεβασμό στον δρομέα και η ασφάλεια του θα είναι βασική προτεραιότητα μας.
Η ηλεκτρονική χρονομέτρηση, το τεχνικό μπλουζάκι, το μετάλλιο θα είναι κάποιες από τις παροχές στους δρομείς.

Ελάτε να τρέξετε μαζί μας τον τελευταίο σας αγώνα για το 2016 και να γιορτάσουμε όλοι μαζί την αγάπη μας για το τρέξιμο!

Οι εγγραφές είναι μέχρι τις 8 Δεκεμβρίου στο www.dramarunners.gr όπου θα βρείτε και περισσότερες πληροφορίες.
Ανυπομονούμε να σας δούμε από κοντά!

Εύχομαι να είναι ένας υπέροχος αγώνας γιατί οι Drama runners για μένα είναι οικογένεια, είναι το love από το love and run...χωρίς αυτούς δεν θα είχε ξεκινήσει ποτέ το love and run blog...είναι η έμπνευση μου!!!!
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου