Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016


RUN RACES




RUNGREECE ALEXANDROUPOLIS


Love and Rungreece στην Αλεξανδρούπολη, την Κυριακή στις 25.09.2106 και ήταν όλοι εκεί!Μία μεγάλη δρομική γιορτή με πολλά χαμόγελα και θετική ενέργεια ζήσαμε στην όμορφη Αλεξανδρούπολη.
Οι 380 δρομείς έτρεξαν το γρήγορο 10άρι τους και 1700 νέοι δρομείς το 5άρι! Η διαδρομή είναι δύο στροφές, επίπεδη με εκκίνηση και τερματισμό παραλιακά στον χαρακτηριστικό φάρο της πόλης.
Συγχαρητήρια σε όλους τους δρομείς για τον αγώνα τους και ειδικά στους πρώτους για τις τέλειες επιδόσεις τους!


Ο πρώτος που τερμάτισε στα 10χλμ του rungreece στην Αλεξανδρούπολη ήταν ο Γκούρλιας Μάρκος. Είναι αθλητής με ευγένεια και ήθος που έχει επιτύχει πολλά, αλλά μάλλον η σκληρή προπόνηση του επιφυλλάσει πολλές και μεγάλες επιτυχίες! Μάρκο, εύχομαι όλα τα δρομικά σου όνειρα να πραγματοποιηθούν!


Η πρώτη γυναίκα των 10χλμ του rungreece Alexandroupolis ηταν η Ντίνα Μαργαρίτα . Μία αθλήτρια του στίβου η οποία με απαιτητική προπόνηση και χαμόγελο κατακτά τους στόχους της κι οι επιδόσεις της στους αγώνες το αποδεικνύουν!
Μαργαρίτα είσαι υπέροχη, θα χαίρομαι να μαθαίνω τα δρομικά σου κατορθώματα!

Δεύτερος στην γενική κατάταξη ο Κατάκαλος Γιώργος και τρίτος ο Βογιατζής Δημήτρης πολύ καλοί δρομείς από Καβάλα που για ακόμη μια φορά είχαν καταπληκτικές επιδόσεις. Μπράβο παιδιά για τον αγώνα και τον τερματισμό σας.

Συγχαρητήρια στους διοργανωτές και στους εθελοντές και τους ευχαριστούμε για την υπέροχη διοργάνωση που μας προσέφεραν.
Για ακόμη μία φορά χάρηκα πολύ που είμαι μέλος της μεγάλης παρέας των δρομέων κι αν και δεν έτρεξα (και ζήλεψα πολύ γι'αυτό), γνώρισα άτομα με κέφι για ζωή κι αισιοδοξία.
Η συμβουλή μου σε αυτούς που το σκέφτονται ακόμη να τρέξουν...να βάλουν τα αθλητικά τους και να ξεχυθούν σε στάδια, πάρκα και δασάκια για να γεμίσουν με θετική ενέργεια την ψυχή τους και με καλές σκέψεις το μυαλό τους, σήμερα το έχουμε όλοι πραγματική ανάγκη!


Photos by love and run

































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου