Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016


Love races.


















           





Ο  Περιβαλλοντικός Φιλαθλητικός Σύλλογος Δοξάτου σε συνεργασία με τον Δήμο Δοξάτου θα χαρίσουν ακόμη μία φορά στους δρομείς και στους ποδηλάτες υπέροχους αγώνες. Πέμπτη χρονιά φέτος θα πραγματοποιηθούν οι γιορτές Δάσους και θα είναι ο 3ος χρόνος των αγώνων. Ο αντιπρόεδρος του ΠΕΡΙ.ΦΙ.ΣΥ. κ. Τσεπεσίδης Ιορδάνης είναι δρομέας με πολλά χιλιόμετρα στα πόδια και πολλές συμμετοχές σε αγώνες, οπότε ξέρει τί θέλει ένας δρομέας και του το προσφέρει! Μου μίλησε για τις γιορτές και του αγώνες κι εγώ σας το προτείνω για ένα υπέροχο οικογενειακό τριήμερο στη φύση. 

      Τριήμερο γιορτών Δάσους συμπεριλαμβανομένου και του αγώνα  Kyrgia Trail για τρίτη χρονιά φέτος. Μίλησέ μας  για τα δρώμενα που συνθέτουν το τριήμερο αυτό.




Ένα τριήμερο εκδηλώσεων σε ένα πανέμορφο μικρό δασάκι,στο πευκόδασος Κυργίων, με πολλές δραστηριότητες που θα πραγματοποιηθούν από τις 8-10 Ιουλίου,θα αποτελέσουν ένα ξεχωριστό γεγονός, που μικροί και μεγάλοι γίνονται ένα και καλούνται να γνωρίσουν τις ομορφιές του τόπου μας, να αθληθούν και να ψυχαγωγηθούν.

Όλο το σαββατοκύριακο θα υπάρχουν πολλές επιπλέον δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους.
















Πώς οραματίζεστε το γεγονός αυτό στο μέλλον, ποια τα σχέδιά σας;

Πιστεύω πως αξίζει τον κόπο, να κρατήσουμε ζωντανό το τριήμερο των γιορτών του δάσους, για να φέρουμε και άλλο κόσμο κοντά στο δάσος και τη φύση. Θα προσπαθούμε να το κάνουμε όσο καλύτερο γίνεται.





















Γιατί να επιλέξει μια οικογένεια ένα εναλλακτικό Σαββατοκύριακο στο πευκόδασος Κυργίων στην καρδιά του καλοκαιριού;

'Ενας τρόπος για να φέρει τους ανθρώπους κοντά στο δάσος,αθλητές και μη,μικρούς και μεγάλους είναι οι αγώνες TRAIL KYRGIA που πραγματοποιούνται δύο χρόνια τώρα με πολύ μεγάλη επιτυχία και για τρίτη χρονιά φέτος θα διεξαχθούν στο δάσος μας.

Είναι χώρος που η θερμοκρασία του είναι τουλάχιστον 5 βαθμούς C κάτω από την πόλη μας και τα χωριά του κάμπου. Διαθέτει χώρους αναψυχής, γήπεδα ποδοσφαίρου - μπάσκετ, κιόσκια σε διάφορα σημεία,ψησταριές, φούρνο, τραπέζια με πάγκους, 5 βρύσες σε διάφορα σημεία, κλπ. Οι δράσεις για παιδιά που θα τα ξετρελάνουν και συγχρόνως θα τα περάσουν μηνύματα για τη φύση το περιβάλλον & τη ζωή. Και βέβαια οι συναυλίες που διοργανώνονται για την διασκέδαση & τόνωση του λαού.

Αγώνες ΜΤΒ και Trail. Δώσε μας μια αναλυτικότερη περιγραφή των διαδρομών με τα τεχνικά τους  χαρακτηριστικά και τι συμβουλεύεις  τους συμμετέχοντες;

Οι αγώνες δρόμου και ποδηλάτου θα πραγματοποιηθούν μέσα στο πανέμορφο δασάκι των Κυργίων Δράμας, μια περιοχή με μικρές αυξομειώσεις ανηφόρας & κατηφόρας αλλά και σε πολλά σημεία με μονοπάτια που ξεκουράζουν τον αθλητή χωρίς μεγάλες κλίσεις (εύκολος ορεινός αγώνας).

Ο αγώνας αυτός εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι περιλαμβάνει και το στοιχείο της σύσφιξης σχέσεων και της γνωριμίας μεταξύ των δρομέων και των οικογενειών τους, αφού προβλέπει κατασκηνωτικό χώρο με ότι θα έχει ανάγκη για μια και δύο μέρες ένας κατασκηνωτής, καθώς και πολλές δράσεις για παιδιά όπως τοξοβολία, τοίχο αναρρίχησης ιππασία κ.α. όπου οι οικογένειες των αθλητών θα μπορούν να απασχοληθούν όσο θα διαρκέσει ο αγώνας.
Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συμβουλές στους διαγωνιζόμενους, παρά μόνο να κοιτάξουν να το ευχαριστηθούν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου